|
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
장
![]() |
![]()
پسر نوح به خواستگاري دختر هابيل رفت.
دختر هابيل جوابش كرد : نه ! هرگز همسري ام را سزاوار نيستي ، تو با بدان بنشستي و خاندان نبوتت گم شد...
تو هماني كه بر كشتي سوار نشدي و خدا را ناديده بگرفتي و فرمانش را و به پدرت پشتكردي ، به پيمانش و پيامش نيز ... غرورت ، غرقت كرد و ديدي كه نه شنا به كارتآمد و نه بلندي كوه ها ! پسر نوح گفت: اما آن كه غرق مي شود ، خدا راخالصانه تر صدا مي زند ، تا آن كه بر كشتي سوار است . من خدايم را لابلاي توفانيافتم، در دل مرگ و سهمگيني سيل. دختر هابيل گفت : ايمان، پيش از واقعه بهكار مي آيد. . در آن هول و هراسي كه تو گرفتار شدي ،هر كفري بدل به ايمان مي شود. آنچه تو بدان رسيدي ، ايمان به اختيار نبود، پس گردني خدا بود كه گردنت راشكست!!! پسر نوح گفت : آنها كه بر كشتي سوارند امن هستند و خدايي كجدار و مريزدارند كه به بادي ممكن است از دستشان برود. اما من آن غريقم كه به چنان خداي مهيبيرسيدم كه با چشمان بسته نيز مي بينمش و با دستان بسته نيز لمسش مي كنم. خداي منچنان خطير است كه هيچ طوفاني آن را از كفم نمي برد. دختر هابيل گفت : آري ، توسركشي كردي و گناهكاري و گناهت هرگز بخشيده نخواهد شد. پسر نوح خنديد و خنديد وخنديد و گفت : شايد آنكه جسارت عصيان دارد ، شجاعت توبه نيز داشته باشد. شايد آن خداكه مجال سركشي داد، فرصت بخشيده شدن هم داده باشد! دختر هابيل سكوت كرد وسكوت كرد و گفت: شايد! شايد پرهيزگاري من به ترس و ترديد آغشته باشد ، اما بهرحالنام عصيان تو دليري نبود... . دنيا كوتاه است و عمر آدمي كوتاه تر و این مجال اندک محلاینهمه آزمون و خطا نيست، که فرصت کم است و راه صعب است. پسر نوح گفت : بهاين درخت نگاه كن! به شاخه هايش ! پيش از آنكه دستهاي درخت به نور و روشنایی برسند،پاهايش تاريكي را تجربه كرده اند . گاهي براي رسيدن به نور بايد از تاريكي و ظلمتعبور کرد ... من اينگونه به خدا رسيدم ، لیک راه من راه خوبي نيست، پرمخاطره است و بس دشوار، راه تو زيباتر است و امن تر، راه تو مطمئن تر است ! پسرنوح اين بگفت و برفت... . دختر هابيل تا دور دستها تماشايش كرد و وی از دیدگان بدور شد. دختر هابیل سالیانی بس طولانی است كه منتظر است و چشم در راه، و سالهاست كه با خودمی پرسد: آيا همسريم را سزاوار بود ؟! |
![]() |
![]() |
![]() |
عضو جدید
![]()
ثروت: 92,660 تومان
تشکرها: 3
|
آخش بیچاره پسر نوح که ناکام مرد
![]() |
![]() |
![]() |