|
ثبت نام | بارگذاری تصاویر - سریال | بازیهای اکیپی | فروشگاه اکیپ | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
سردسته اکیپ
![]()
ثروت: 4,026,991 تومان
تشکرها: 5,962
استاتوس:
اوضاع احوال:
![]()
علایق:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
نحوه روبوسی عید:
اولی :به به! سلام... سال نو مبارک! دومی :سلام سال>ماچ >نو >ماچ ماچ > مبارک بچه خاله ام هی داد میزد: منو بگیر منو بگیر منم خیلی ریلکس اومدم جواب بدم که قصد ازدواج ندارم که یهوووو. تالااااااااپ.... از روی نردبوم افتاد کف حیاط!!! اخه بنده خدا داشت شیشه ها رو پاک میکرد مثل یک اتفاق خوب... بیا ... بیفت در زندگـــــی ام... ! به دوستم میگم کیف پولت چقدر قشنگه میگه چرم مشهده داییم از کانادا برام آورده! بیمار: من فکر می کنم پشه ام! دکتر: من دندون پزشکم؛مطب روان پزشک رو به روی ماست.بیمار: میدونم؛ الان اونجا بودم دکتر: پس چرا اومدی اینجا؟بیمار: مهتابی تون روشن بود!! قبلنا میشد پسرا رو با جمله ی 'برام خواستگار پیدا شده' ترسوند ولی الان بهشون بگی خوشحال میشن میگن آخیش از شرش راحت میشم هیچکی درس نمیخونه که چیز یاد بگیره درس میخونه که نمره بیاره ! وقتی پشت آیفون میپرسی :”کیه؟ “ ۹۵% مردم میگن “باز کن”، ۵% باقیمونده هم میگن :”منم”...!!!!! __________________
اگر در تمام طول شب براي از دست دادن خورشيد گريه كني لذت ديدن ستاره ها رو هم از دست ميدي ALCATRAZ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
موضوعات و تاپیک های مشابه و مرتبط با تاپیک این صفحه به شرح زیر است: | ||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
![]() |
ALI | عکس و تصاویر خنده دار | 143 | 02-26-2014 11:11 AM |
![]() |
bahador_h | طنز | 7 | 08-31-2013 11:07 AM |
![]() |