|
ثبت نام | بارگذاری تصاویر - تبلیعات اینترنتی | بازیهای اکیپی | فروشگاه اکیپ | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
ســــــبا
![]() |
اي نامردا همچين ميگن اننگار دخترا کم فداکاري کردن من که به شخصه نه ضايع شدن دخترارو دوس دارم نه پسرا بيشتر لذت ميبرم دو نفرو خوشحال با هم ميبينم
![]() ![]()
عضو عادی
![]() |
امروز داشتم توی خیابون میرفتم بعد یه دختر داشت پاشین پارک میکرد با دوستش صحبت میکرد
هی میگفت چقدر سخته پارک کردن ![]() ![]() منم شاهد بودم و شنیدم صداشون اینقدر توی دلم خندیدم مسطلثا شدم از این قضیه ![]()
نه شرقییم، نه غربییم نه بییم، نه بحرییم***نه از کان طبیعیم، نه از افلاک گردانم نه از خاکم، نه از آبم، نه از بادم، نه از آتش***نه از عرشم، نه از فرشم، نه از کونم، نه از کانم نه از هندم، نه از چینم، نه از بلغار و صقسینم***نه از ملک عراقینم نه از خاک خراسانم نه از دنیی، نه ازعقبی، نه از جنت، نه از دوزخ***نه از آدم، نه از حوا، نه از فردوس رضوانم مکانم لا مکان باشد، نشانم بی نشان باشد***نه تن باشد، نه جان باشد، که من از جان جانانم
مولانا
|
![]() |
![]() |
![]() |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
موضوعات و تاپیک های مشابه و مرتبط با تاپیک این صفحه به شرح زیر است: | ||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
![]() |
mohi26 | حوادث | 12 | 05-24-2013 02:16 AM |
![]() |