|
ثبت نام | بارگذاری تصاویر | بازیهای اکیپی | فروشگاه اکیپ | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
|
![]() |
|
ســــــبا
![]() |
نظر خود
الان داييه من 4مليون حلقه نشونش شد چون عروس زير بار نگين معمولي نرفت مهريه قرار بود دو دونگ خونه باشه شد سه دونگ با 110تا سکه حلقه حدود ده مليون پسند شده سرويسم خدا داند عروسيم بايد مجلل باشه الان اين پسر به سختي جور ميکنه ولي ارزش داره؟ من حالم از مهرو اين حرفا بهم ميخوره پشاوانه ي من خدا ست نه سکه حضرت فاطمه با اون بزرگيش چي بود مگه مهرش؟مهرش دست خدايي بود که اينقدر بزرگوار کرد زندگيشو حالا اون طرف پول نداشته باشه بره زير قرض برا يه انگشتر خيلي خوبه؟. ازدواج يعني جمله ي(ما يه نفر) پس چرا بايد طرفمو که قرار با من يکي شه سر ارزو هاي پرنسسيه کودکانهازار بدم حلقرو عشق بين دو نفر ارزش ميده نه نگين به خدا اگه طرفو دوست داشته باشم حلقه استيلم برام ميلياردي ارزش داره. عروسيم وقتي باعث بشه ارامش بعد زندگيم بهم بخوره سر قرض يه مسافرتم نتونم برم چه فايده؟ در کل ازدواج مقدسه ادمو مسئوليت پذير فداکار محور اصلي خونه و... ميکنه طرف مقابل باعث ايناس يه دختر قرار يه مادر بشه فقط وقتي ميتونه برا بچش از اينا بگه که خودش تجربش کرده باشه نبايد پيوندامونو سر پول بي ارزش کنيم البته شايد نظرات من اخمقانه باشه;-)
پایه ثابت اکیپ
![]()
ثروت: 309,948 تومان
تشکرها: 353
استاتوس:
اوضاع احوال:
![]()
علایق:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ویرایش توسط Hell girl : یک هفته پیش در ساعت 05:57 PM |
|
![]() |
![]() |
عضو افتخاری اکیپ
![]() |
مگه چی داره اون دختره که 4 میلیون ارزش داشته باشه این پسر بدبخت میخواد شریک زندگی بگیره یا بلای زندگی
![]() |
![]() |
عضو اکیپ
![]() |
خوشحالم هنوز کسی هست که اینقدر متواضع و مثبت باشه و اینطوری فکر کنه
![]() باعث افتخار مایی ![]() ![]() خوب منم بیشتر شنونده بودم در اطاق دموکراسی ولی چون اونجا اسپم آزاد نیست میایم اینجا پاتوق میکنیم ![]() من به دنبال تجربه تلخی که در این زمینه داشتم و صحبت از مهریه 1500 تایی و سه دانگ خانه و . . . کلا ازدواج روکنسل کردیم.. اینکه صحبت بشه 3 دانگ خونه باید به نامم بزنی به نظرم نوع تحمیله و اصلا قشنگ و عاطفی نیست. من بدون شک اگه خانه ای بخرم 6 دانگش رو میزنم به نام زنم . اگر لایقش باشه. اما اینکه از قبل بخواد تعهدنامه امضا کنم که خونه به نامش بزنم خیلی نامردیه و اوج وقاحته
عضو عادی
![]() |
برای من که اصلا مهم نیست
فقط پا تختی مهم هست ![]()
نه شرقییم، نه غربییم نه بییم، نه بحرییم***نه از کان طبیعیم، نه از افلاک گردانم نه از خاکم، نه از آبم، نه از بادم، نه از آتش***نه از عرشم، نه از فرشم، نه از کونم، نه از کانم نه از هندم، نه از چینم، نه از بلغار و صقسینم***نه از ملک عراقینم نه از خاک خراسانم نه از دنیی، نه ازعقبی، نه از جنت، نه از دوزخ***نه از آدم، نه از حوا، نه از فردوس رضوانم مکانم لا مکان باشد، نشانم بی نشان باشد***نه تن باشد، نه جان باشد، که من از جان جانانم
مولانا
|
![]() |
![]() |
عضو افتخاری اکیپ
![]()
ثروت: 3,501,829 تومان
تشکرها: 3,896
استاتوس:
اوضاع احوال:
65
|
...
مرسی از صبـا ![]() واقعا مخم سوت کشید با این قیمتهایی که گفتی! خیلی وقته توو باغ این حرفا نبودم به شخصه ترجیح میدم خونه بابام بمونم ! نه دردسری نه خرجی نه صدایی نه بچه ای نه غذا درست کردنی نه غرغر شنیدنی نه استرس واسه پول درآوردنی کاری بیمه ای مدرسه ای جیغ دعوا و .... ![]() همش آرامش و بخور بخواب خونه پدر مادر و ..... تازه عزیز درددونه هم هستی کلی تحویلت میگیرن ![]() اینکه کلا به اینجور مسائل فکر نکردم و نمیکنم ! ![]() ...
![]() |
دوستدار نيكي
![]() |
![]() بقيه برن براي خودشون فكري بكنن
واعظان كاين جلوه در محراب و منبر ميكنند چون به خلوت ميروند آن كار ديگر ميكنند مشكلي دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر ميكنند ..................... اين وبلاگ منه، بفرمائيد تو دم در زشته ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |