نمایش پست تنها
قدیمییک هفته پیش

lefti
عضو افتخاری اکیپ

پروفایل کاربری lefti

ثروت: 7,406 تومان
تشکرها: 983
علایق:
marriedmacSafarihtcir-tci
جنیفر لوپزجسیکا آلباجانی دپ
من که میرم دره ارزنه
مثل پارسال
و سال قبلش
اینم یه عکس از آبشارش
دیوونه کنندست

این منطقه بسیار زیبا با چشم اندازهای متنوع طبیعی در فاصله 62 کیلومتری غرب شهر تایباد واقع شده و ویژگی بارز آن علاوه بر وجود درختان چنار کهنسال ، رودخانه ای است که از انتهای این دره و از میان کوهها جریان یافته و به پایین سرازیر می گردد.همچنین پستی بلندیهای این مکان آبشاری بسیار زیبا را ایجاد نموده است.سرتاسر دره ارزنه توسط درختان غیر مثمر کهنسال با سایه ای دلپذیر پوشیده شده و همه روزه پذیرای گردشگران و دوستداران طبیعت است.

معرفی آبشارهای ارزنه

آبشارهای ارزنه از جاذبه های طبیعی روستای ارزنه می باشد. این آبشارها در امتداد رود ارزنه از ارتفاعات (کوه های باخرز) سرازیر می شوند و از ۳ آبشار پی درپی تشکیل شده اند. در بالادست آبشار اول، آبگیری برای آبتنی و شنای مردم محلی ایجاد شده است. دسترسی به این آبگیر، تقریبا سخت و دشوار است.آبشار اصلی، باارتفاع ۶۰ متر، در ضلع جنوب غربی آبگیر و آبشار دوم، با ارتفاع تقریبی ۲۵ متر در جنوب آبگیر به صورت پلکانی واقع شده اند. آبشار سوم در ضلع غربی آبگیر واقع شده و در واقع ترکیبی از ۲ آبشار قبلی است.این آبشار با ارتفاع ۳۰ متر، ابتدا در آبگیری کوچک جمع می شود و سپس جریان می یابد. این آبشار از طریق مسیرهای زیر قابل دسترسی می باشد..

1- مشهد- فریمان- تربت جام - باخرز- ارزنه ( طول مسیر 210 کیلومتر)

2- مشهد-تربت حیدریه - باخرز- ارزنه ( طول مسیر 240 کیلومتر)
افرادی که با این نوشته حال فرمودند:
bwin