|
ثبت نام | بارگذاری تصاویر | بازیهای اکیپی | فروشگاه اکیپ | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
دوستدار نيكي
![]() |
![]()
از شب گذشته كه در مسابقه آكادمي گوگوش دختري محجبه ايراني بنام ارميا به مقام قهرماني رسيد يكسري افشاگريها عليه وي مبني بر اينكه مامور سازمان منحله مجاهدين است در نت منتشر شد.
مضمون يكي از افشاگريها بدين شرح است: ![]() وقتی « من و تو » مامور تطهیر چهره منافقین میشود! مدتی است که شبکه « من و تو » اقدام به برگزاری برنامه ای تحت عنوان « آکادمی گوگوش » کرده و در اون افراد مختلف مسابقه خوانندگی برگزار میکنند. یکی از چهره هایی که در این مسابقات با حجاب به ظاهر اسلامی حضور پیدا کرده و تبدیل به یکی از چهره های شناخته شده این برنامه گردیده زنی به اسم « ارمیا » است. تا اینجای کار مشکل خاصی نیست، ولی حضور شخصی که ظاهرا به حجاب اسلامی مقیده در همچین مراسمی تعجب برانگیزه . این شک وقتی بیشتر میشه که صحبت از روابط پشت پرده این شبکه با گروهک منافقین به میون بیاد!!. بررسی هایی که درباره گذشته این زن صورت گرفته نشون داده در واقع این فرد یکی از اعضای سازمان منافقین به اسم «اُرینب مشایخی» است که از طرف سازمان و با هماهنگی با مسئولان شبکه من و تو مامور شده تا وجهه سازمان مجاهدین رو بهبود ببخشه.. بانویی جوان با پوستی سفید و چشمانی روشن باصدایی خوش، که طرفدار دین اسلام است ولی به افراد اجازه می دهد هربرداشتی که می خواهند از دین اسلام داشته باشند. اورینب مشایخی یا ارمیا در آلمان توسط 3 خانواده طرفدارن مجاهدین حمایت مالی می شود پس از معرفی وی به شبکه من و تو1 مقدمات حضور وی برای شرکت در این شوی تلویزیونی انجام می شود. وی پس از گذراندن دوره های آواز و شناخت دستگاه های موسیقی وارد آکادمی موسیقی گوگوش شد. همسر ارمیا ( که در واقع همسر دومش محسوب میشه ) با نام میشائیل هانس از مسیحیان جذب شده توسط این سازمان است که همکاری با این سازمان را پذیرفته است. (که البته در نظر داشته باشیم در دین اسلام ازدواج زن مسلمان با مردان اهل کتاب جایز تیست و ایشون چجور مسلمونیه بماند!). لازم به ذکر است این شخص به گونه ای انتخاب شده است که از هر نظر در فضای مجازی بدون سابقه قبلی است. شخصی که حتی یک ایمیل و پروفایل در هیچ سایتی ندارد. این درحالی است که بقیه هنرجویان حاضر در آکادمی حضور فعالی در اینترنت هستند. ************** البته من هيچ قضاوتي نمكيكنم و فقط خبري رو كه در نت ديدم جهت اطلاع و آگاهي براي اعضاي محترم قرار دادم
واعظان كاين جلوه در محراب و منبر ميكنند چون به خلوت ميروند آن كار ديگر ميكنند مشكلي دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر ميكنند ..................... اين وبلاگ منه، بفرمائيد تو دم در زشته ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
افرادی که با این نوشته حال فرمودند:
|
افرادی که با این نوشته حال فرمودند:
|
فمینیسم اکیپ
![]() |
نکته اول اینکه اینا از یه سری تلویزیونهایی که بینندگان بیشتری دارن بیشتر میترسن. مثل من و تو ... قبلا فارسی وان، جم. خیلی از افراد هستن شبکه تی وی پرشیا رو ندارن ولی من و تو رو دیگه همه دارن. در مورد دیگه که گفتن برنامه ها ضبط شده بوده .از کجا رها شب اخر گفت که تلفنا قط شده بوده؟؟؟ پس یه برنامه ضبط شده نبوده..
من با حرف ادمک موافقم اینا وقتشونو وواسه چه چیزایی تلف میکنن... قبلا شایعه ای زده بودن در مورد تیام و امید که با سیاست اومدن یه پیج برای رها ساختن و بعد اون شایعه رو گذاشتن تو پیج که اینا و شبکه رو زیر سوال ببرن.(منم خبرشو اینجا گذاشتم.) الان این دروغشون برملا بشه بازاز یه جا دیگه سر میزنه. ![]()
پچ پچ های یواشکی ! جهت مشاهده آن کلیک نمائید ...
چیزی پیدا کردی به منم بگو
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسب ها |
بود؟, ارميا, آيا, سازمان, مامور, منافقين |
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
نحوه نمایش | |
موضوعات و تاپیک های مشابه و مرتبط با تاپیک این صفحه به شرح زیر است: | ||||
موضوع | نویسنده موضوع | انجمن | پاسخ ها | آخرين نوشته |
![]() |