|
ثبت نام | بارگذاری تصاویر | بازیهای اکیپی | فروشگاه اکیپ | جستجو | ارسالهاي امروز | نشانه گذاري انجمن ها به عنوان خوانده شده |
|
ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع | نحوه نمایش |
![]() |
#1 |
عضو افتخاری اکیپ
![]() |
![]() سلام
اینجا دلت واسه هر کی تنگ شده بگو ![]() خیلی وقته دی سی رو ندیدم . ![]() دی سی . ![]()
عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم , عبث *** ساختم جان را فدای او غلط کردم ,غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ,خطا *** سوختم خود را برای او غلط کردم , غلط اینکه دل بستم به مهر عارضش بد بود ,بد *** جان که دادم در هوای او غلط کردم , غلط همچو وحشی جانم رفت در هوای او حیف ,حیف *** خو گرفتم با جفای او غلط کردم,غلط از برای خاطر اغیار خارم می کنی***من چه کردم کین چنین بی اعتبارم می کنی روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو***گر بگویم گریه ها بر روزگارم می کنی سوی بزمت نگذرم از بس که خارم کرده ای***تا نداند کس که چون بی اعتبارم کرده ای ناامیدم بیش از مگذار, خون من بریز***چون به لطف خویشتن امیدوارم کرده ای |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
عضو اکیپ
![]()
ثروت: 11,796 تومان
تشکرها: 21,038
استاتوس: ارزی نیست ...
علایق:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
من دلم واسه دوستای دوران همخونه ایم تنگ شده
![]() |
#3 |
عضو افتخاری اکیپ
![]() |
مخصوصا اون که هی سوال می کرد ؟
![]()
عمر کردم صرف او فعلی عبث کردم , عبث *** ساختم جان را فدای او غلط کردم ,غلط دل به داغش مبتلا کردم خطا کردم ,خطا *** سوختم خود را برای او غلط کردم , غلط اینکه دل بستم به مهر عارضش بد بود ,بد *** جان که دادم در هوای او غلط کردم , غلط همچو وحشی جانم رفت در هوای او حیف ,حیف *** خو گرفتم با جفای او غلط کردم,غلط از برای خاطر اغیار خارم می کنی***من چه کردم کین چنین بی اعتبارم می کنی روزگاری آنچه با من کرد استغنای تو***گر بگویم گریه ها بر روزگارم می کنی سوی بزمت نگذرم از بس که خارم کرده ای***تا نداند کس که چون بی اعتبارم کرده ای ناامیدم بیش از مگذار, خون من بریز***چون به لطف خویشتن امیدوارم کرده ای |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
عضو اکیپ
![]()
ثروت: 11,796 تومان
تشکرها: 21,038
استاتوس: ارزی نیست ...
علایق:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نه اون که هم خوابگاهی بود مال دوران دلار 3000 تومنی که رفتیم خوابگاه نشین شدیم ولی دوران خونه نشینی دوران جالبی بود همه کار انجام میشد به جز درس خوندن ![]()
![]() |
#5 |
فمینیسم اکیپ
![]() |
نمیدونم حالا باید فک کنم ببینم دلم برا کی تنگ شده
![]() ولی جا دی سی خالیه ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
دوستدار نيكي
![]() |
من دلم براي hanimani124 تنگ شده
واعظان كاين جلوه در محراب و منبر ميكنند چون به خلوت ميروند آن كار ديگر ميكنند مشكلي دارم ز دانشمند مجلس باز پرس توبه فرمايان چرا خود توبه كمتر ميكنند ..................... اين وبلاگ منه، بفرمائيد تو دم در زشته ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
مدیر ارشد
![]() |
علي اقا پس رفته بودي براي تفريح
![]() ![]() ![]() براي همينه كه اصلا دوس ندارم بچه مو بفرستم خارج به اصطلاح درس بخونه. من اينجا جون بكنم پول بفرستم اونم اونجا تفريح كنه .اي خدا چنين بچه اي رو مي كشم ديگه. من دلم براي خودم تنگ شده چون از بس خودمو در گير كار كردم اون شور حال شيطنتم يادم رفته ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 | |
عضو افتخاری اکیپ
![]() |
آخی دیسی
کلا این بشر پابند نی بی معرفت ِ نِفله ![]() امیدوارم این پستو نخونه حال ندارم دوباره برم تو ایگنور لیستش ![]()
![]() |